keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

My shopping list for the spring

Vaalea, räätälöity ja maskuliininen puku on ehdoton hankinta tulevaksi kaudeksi. Erittäin hyvin leikattuun pukuun saa ja joutuu käyttää paljon rahaa. En ole vielä katsastanut ketjuliikkeiden tarjontaa, mutta toivon löytäväni upean hyvin leikatun puvun hyvistä materiaaleista ja vielä pastellisen vaalean harmaana tai lilana järkevään hintaan...  Heh, saahan sitä aina haaveilla, koska karu todellisuus iskee viimeistään tulevalla kauppakierroksellani. Puku on kuitenkin erittäin kestävä ja monikäyttöinen vaate, joten saatan taipua käyttämään siihen rahaa enemmän kuin alun perin olin ajatellut. Ainahan järjen ääntä voi harhauttaa erilaisilla tekosyillä ja  selityksillä! Pitääpä tältä istumalta alkaa keksiä hyviä keinoja lieventää omantunnon tuskia, jotka iskevät kaupalla ostotapahtuman aikaan...

A light masculine tailored suit is a must for the upcoming season. The only problem with it is to find one with a reasonable price tag on it. I can always try to make peace with my conscience by some excuses and justifications. But I hope to find the perfect one!
Mattavalkoiset korokepohjasandaalit ovat vastoin kaikkia ennakko odotuksiani valloittaneet mieleni ja sydämeni täysin. Kuvassa näkyvät Jeffrey Campbellin kengät ovat löytämistäni kaikkein säväyttävimmät. Harmikseni kokoni on päässyt loppumaan kaikkialta, mutta täytyy toivoa, että kokoja tulee lisää tai löydän vielä uusia jälleenmyyjiä. Otan vinkkejä innolla vastaan!

These white flatform sandals are super cool and I'm hopelessly in love with the ones designed by Jeffrey Campbell. But my size has run out everywhere I've looked. If anyone has tips I'm looking forward to receiving them!
Denim, denim ja vielä kerran denim! Mitä enemmän sitä parempi! Olen ihastunut lahkeista leveneviin pitkiin korkokenkien kanssa käytettäviin farkkuihin, joita on näkynyt mm. Rachel Zoen ja Frida Gianninin (Guccin pääsuunnittelija kuvassa yllä) päällä. Asut, joissa on käytetty denimiä rohkeasti monessa kerroksessa ja ylä- sekä alaosassa ovat mielestäni todella upeita ja tyylikkäitä. Farkkujen lisäksi ostoslistalleni on päätynyt tummempi farkkupaita, jotka voisi yhdistää samaan asuun.

I looove denim right now! The skinny but down widening jeans are super stylish and has  seen on Rachel Zoe and Frida Giannini (on the picture above) among others. In addition to the jeans I have been drooling after a darker denim shirt that could be worn with the jeans.  
 

Värikkäät retro-lenkkarit ovat todella hauskat ja niitä voi käyttää tuomaan hauskuutta ja piristystä melkein asuun kuin asuun. Katumuoti sivustoilla jo jonkin aikaa vilissyt ilmiö on saanut minutkin viimein innostumaan. Olen haikaillut Niken tossujen perään, jotka saisi itse suunnitella mieleisekseen. Niiden suolainen melkein 200 e hinta kuitenkin mietityttää... Sen minä sentään tiedän, että haluan paljon erilaisia kirkkaita värejä!

I like these funky looking colorful retro sneakers. You can add them to almost any outfit to make it more interesting and fun. I'm not sure yet wich ones to purchase, but I want a lot of bright color!
 

Saint Laurentin SS 13 mallistossa esitellyt suurilieriset hatut ovat mielestäni todella näyttäviä ja tyylikkäitä. Kesällä on helppoa kätkeytyä paahtavalta auringolta hatun alle ja meikittöminä päivinä hatun ja aurinkolasien taakse on mukava piiloutua. Täytyy vain toivoa, että joku ketjuliike tekisi tästä hatusta oman versionsa, sillä alkuperäisen monen sadan dollarin hinta on minun kukkarolleni hieman liikaa.

I love these huge hats from the SS 13 collection of Saint Laurent. They are so dashing and stylish. I'm hoping to find a look-a-like from some high street store, because the price of the original one is a bit too expensive for a hat.

Photos: here, here, here, here, herehere and from the shop's websites

5 kommenttia:

 1. voin jo kuvitella kaikki nuo mainitsemasi asiat sun yllä.

  ja maltan tuskin odottaa♥

  VastaaPoista
 2. Toivon näkeväni kengät asupostauksessa!:) rakastuin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ! :) ja tarkoituksena olisi jos vaatejumala vain näin suo :D

   Poista
 3. ginassa on ainakin ollut tosi leveälierisiä hattuja : ) olisin ostanu, mut tietty ne oli onesize ja mun tuurilla sit vähän liian iso miun pääkopalle :<

  VastaaPoista